Wellness masaže

Naslovna / Wellness masaže

Wellness masaže su svaka na svoj način posebne i primarna im je zadaća postići maksimalnu smirenost i opuštenost.

HOT STONE masaža ima blagotvorni učinak rješavanja napetosti, loše cirkulacije i ukočenosti mišića. Topla kamenja vulkanskog porijekla smještaju se na energetske točke preko kojih se pravilno utječe na sve tjelesne funkcije. Nježno pomicanje kamenja preko tijela pridonosi dubokom opuštanju i harmoniji tijela.

AYURVEDA PINDA SWEDA Aromatično bilje postavljeno u lanenu vrećicu (pinda) pod utjecajem ulja otpušta sastojke koji se apsorbiraju kroz kožu u krvotok i djeluju na tijelo i psihu. Blagotvorno djeluje kod stresa, iscrpljenosti, nesanice i depresije te bolova u zglobovima i mišićima. Revitalizira cijelo tijelo i dovodi cijeli organizam u ravnotežu.

AROMA MASAŽA ima uz sve što pruža malo alternativniji pristup. Eterična ulja različito djeluju na raspoloženje i emocije kao i na mišiće i tjelesne probleme. U izboru ulja postoje razni parametri kao što su sami karakter, boja i ton kože, dob, težina kao i mnogi drugi. U svakom slučaju ako Vas zanima aromaterapija preporučujemo prvo dolazak na osnovnu, jednostavnu klasičnu masažu, kako bi upoznavanjem Vas osobno, Vaših tegoba pronašli odgovarajuće eterično ulje i pružili što kvalitetniji tretman aroma masaže.

Nazovite nas i dogovorite termin. Možete nas kontaktirati na broj 099 26 25 544
ili na email: