Sportska masaža

Naslovna / Sportska masaža

Za sve koji su izloženi fizičkom naprezanju – vrhunska sportska masaža.

Pri odabiru sportske masaže kao tretmana najčešća je greška što se radi samog naziva stječe dojam da je samo za sportaše, što je netočno. Sportska masaža je za sve koji imaju izgrađena mišićna tkiva bilo radi bavljenja sportom ili samog fizičkog naprezanja na poslu. Jednako će pomoći i sportašu kao i radniku na terenskom poslu. Ovisno o dobi, spolu, sportu/poslu, njegovom intenzitetu i fizičkim osobinama sportska masaža se prilagođava individualno za svakog klijenta.

Zbog mikrotrauma koje organizam doživljava tijekom fizičkog napora sportska masaža ubrzava oporavak, zagrijava i omekšava mišićna tkiva, poboljšava cirkulaciju i brzinu izlaska otpadnih tvari iz organizma.

Potrebno je razlikovati tri vrste sportske masaže, prije, za vrijeme i nakon treninga. Sportska masaža je nužnost za sve koji su izloženi većem fizičkom naprezanju bilo da se radi o natjecatelju, profesionalnom sportašu ili rekreativcu, ili samom radniku. Uz redovne tretmane mišići će biti gipkiji, imat će više kapaciteta, bit će manje podložni ozljedama, ubrzat će se regeneracija tkiva i imat ćete više energije.

Nazovite nas i dogovorite termin. Možete nas kontaktirati na broj 099 26 25 544
ili na email: