O nama

Naslovna / O nama

Zovem se Bojan Kurtoić, vlasnik sam obrta i uz iskustvo kao bivši sportaš, maser i wellness terapeut pozivam Vas i nadam se da ćete se uvjeriti kako različite masaže i tehnike za njegu mogu djelovati fizički i psihički na vaš organizam i zdravlje.

Napominjem da nismo klasični salon gdje se ulazi sa ceste i gdje kvaliteta ovisi o vremenskom ograničenju drugih termina i klijenata.. Ukoliko preferirate u vašem izboru klasičan salon sigurno je to naš nedostatak.. Ukoliko posvećenost prema Vama ima presudnu ulogu onda će doći do izražaja naše prednosti.. Ne može se dogoditi ako kasnite 15 minuta na tretman da dođete na ubrzanu poluodrađenu masažu i da uvijek imate osjećaj kada odlazite da ste Vi, vaše obaveze, gužve u prometu ili sam loš dan krivi za cjelokupnu situaciju. Ukoliko ste to već doživjeli, znači da tamo gdje ste bili ljudi ne rade svoj posao jer su pali na prvoj stepinici na osnovnom cilju masaže, a to je opuštenost..

Mi ne radimo kao na pokretnoj traci samo radi zarade, mi nismo roboti niti ste Vi roboti. Naravno da je i nama zarada bitna, ali ne u tolikim razmjerima da uz minimalno uloga pokušavamo dobti maksimalno. Ukoliko imate mogućnosti za wellness tretmane u npr. Fitness i Spa centru Murad u Sheratonu, naravno da ću vam preporučiti njih.. zašto ne uostalom?

Mi smo tu radi Vas, jednako koliko i Vi radi nas i uz obostrano poštovanje i povjerenje funkcionirat ćemo u međusobnoj simbiozi što je i sama bit masaža i tretmana.

Zagrebački institut za kulturu zdravlja

Član sam Centra za sport i kulturu tijela, koji je pod vodstvom poznatog sportskog fizioterapeuta Čedomira Kuharića. G. Kuharić je ostvario zavidnu karijeru kao fizioterapeut hrvatske biciklističke, zatim nogometne reprezentacije, bio je sudionik više europskih i svjetskih nogometnih prvenstava, a njegov rad se osjetio i kao dugogodišnji fizioterapeut GNK Dinama. Njegov rad su osjetili najbolji sportaši Republike Hrvatske poput Zvonimira Bobana u nogometu, Gorana Ivaniševića u tenisu netom prije osvajanja Wimbledona kao i mnogi drugi. Mentor je bio mnogim našim danas najtraženijim fizioterapeutima poput Bojana Radanovića i Gorana Krušelja. Njegov rad je neprocjenjiv, kao i iskustvo koje sam dobio od njega kao mentora.

O našim ponudama

Izdvajamo mogućnost kućne posjete gdje Vam tretman pružamo tamo gdje se osjećate najopuštenije, u udobnosti vašeg doma. Isto tako jer nismo klasični salon pružamo bezbroj mogućnosti naših usluga. Sportski klubovi, hoteli, moteli, tvrtke koje svojim zaposlencima žele pružiti odmor, kontaktirajte nas i mi ćemo se javiti na razgovor kako bi složili ponudu.

Ukoliko Vam je najlakše doći k nama na tretman, pošto smo u stambenom prostoru, narudžbe i rezervacije se obavljaju isključivo telefonski ili mailom.

Pročitajte ocjene zadovoljnih klijenata sa stranice ponudadana.hr